Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد گفت: از اینکه شهرداری به درستی به تصمیمات کمیته پیشگیری از تخلفات عمل نمی‌کند گلایه مندیم. ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۰ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

مهدی سالاری با حضور در غرفه خبرگزاری تسنیم در نمایشگاه کتاب، مطبوعات محلی و رسانه‌های یزد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در یزد اظهار داشت: دولت به طور طبیعی در قالب 22 جلد مقررات ملی ساختمان مراقبت‌های لازم را دارد تا سرمایه مردم در حوزه ساخت و ساز بدرستی حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همکاری خوب دستگاه‌های متولی امر ساخت و ساز مثل شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان بیان کرد: سال گذشته با دستور معاون عمرانی استاندار کمیته پیشگیری از تخلفات ساخت و ساز در استان با مسئولیت رئیس سازمان نظام مهندسی شکل گرفت و برای موانعی که شهرداری‌ها نمی‌توانستند پروانه صادر کنند تصمیماتی گرفته شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان با اشاره به اینکه ساخت و ساز یک حوزه تخصصی و مهم و ساختمان یک کالای ملی و استاندارد است، تشریح کرد: در کمیته پیشگیری از تخلفات از طرف معاون عمران استاندار تصمیمات لازم برای برداشتن موانع صدور پروانه اتخاذ شده است؛ برای مثال در گذشته شهرداری‌ها برای اسناد قلنامه‌ای یا مشاعی یا زمین‌هایی که زیر حد نصاب تفکیکی مسکونی تفکیک شده بودند، پروانه صادر نمی‌کرد.

وی گفت: اینکه شهرداری‌ها به درستی به تصمیمات کمیته تخلفات عمل نمی‌کنند به عنوان نظام مهندسی گلایه‌مندیم؛ چرا که هنوز آمار ساخت و ساز غیر مجاز در استان به ویژه شهر یزد بالاست و این به رویه‌هایی برمی‌گردد که در سال‌های گذشته در استان شکل گرفته است.

نمایشگاه کتاب و مطبوعات یزد|  نظرات شهردار یزد در ارتباط با مسیر دسترسی به محل نمایشگاه‌های بین‌المللی‌نمایشگاه کتاب و مطبوعات یزد| اختتامیه جشنواره‌ رسانه‌های یزد از نگاه دوربیننمایشگاه کتاب و مطبوعات یزد| جشنواره‌ رسانه‌های یزد با معرفی برگزیدگان پایان یافت

سالاری افزود: در حال حاضر ساختمان به شدت گران شده و این حق مردم است که از خدمات مهندسی در حوزه طراحی، نظارت و اجرا استفاده کنند تا سرمایه بدرستی ارزش افزوده و ایمنی و پایداری لازم را برای مردم داشته باشد.

وی ایجاد شرایط مناسب در تعرفه‌های نظام مهندسی مانند تخفیف 20 درصدی به مراجعات برای استقبال بیشتر مردم از خدمات مهندسی، سرمایه‌گذاری بر قابلیت‌سازی مهندسی یعنی برخورداری از سواد و تجربه حرفه‌ای و استفاده از ظرفیت رسانه‌های مجازی برای اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در زمینه ساخت و ساز غیر مجاز را از جمله اقدامات سازمان نظام مهندسی برای مقابله با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دانست.

انتهای پیام/784/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب و مطبوعات یزد سازمان نظام مهندسی ساختمان کمیته پیشگیری از تخلفات رئیس سازمان نظام مهندسی رسانه های یزد شهرداری ها ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، آلودگی پلاستیکی تهدید بزرگی برای محیط زیست و حیات وحش محسوب می‌شود. همانطور که تلاش می‌کنیم مشکل را بهتر درک کرده و برای کاهش وابستگی خود به پلاستیک راه حل‌هایی بیابیم، دانشمندان نیز در حال مقابله با این ماده در ابتدایی‌ترین ساختار آن هستند.

اکنون گروهی از پژوهشگران به سرپرستی محققان دانشکده مهندسی و تحقیقات مواد دانشگاه سن دیگو (MRSEC) با موفقیت پلاستیک زنده‌ای را مهندسی کردند که قابلیت کمپوست شدن دارد.

پلی اورتان ترموپلاستیک، به عنوان یک نوع پلاستیک، جای پای محکمی در زندگی روزمره ما دارد. از نظر تجاری، صنایع از آن در تولید کفش، پادری ها، کوسن‌ها و فوم حافظه دار استفاده می‌کنند.

این دانشمندان می‌گویند: زمانی که این پلاستیک با هاگ باکتری از نوع «باسیلوس سابتلیس» پر شد، دیدیم وقتی پلی اورتان در پایان چرخه زندگی خود در معرض مواد مغذی موجود در کمپوست قرار می‌گیرد، شروع به تجزیه می‌کند. این خاصیت ذاتی این باکتری‌ها است.

برخی از باکتری‌ها قادر به ایجاد هاگ هستند، هاگ یا اسپور مرحله استراحت مقاومت در باکتری‌ها است. هاگ‌ها می‌توانند در شرایط نامساعد که باکتری‌ها قادر به تحمل آن نیستند، مانند حرارت، سرما، خشکی، مواد شیمیایی، تشعشعات و ... زنده بمانند. هر باکتری فقط یک هاگ می‌سازد و از هر هاگ یک باکتری بوجود می‌آید. هاگ ممکن است کروی یا بیضی باشد و اندازه آن بین ۴ تا ۲ میکرون است.

آنها در این پژوهش، توانایی سویه‌های محدودی از باکتری‌ها را در استفاده از پلی اورتان ترموپلاستیک‌ها به عنوان تنها منبع کربن مورد ارزیابی قرار داده و سپس منبعی که بهترین رشد را داشت برگزیدند.

مهندسی پلاستیک زیست تخریب پذیر

محققان هاگ‌های باکتری و گلوله‌های پلاستیکی را در یک اکسترودر پلاستیکی ریختند و آنها را در دمای ۱۳۵ درجه سانتیگراد مخلوط کردند. سپس نوار‌های پلاستیکی معمولی از آن ساختند.

هاگ‌ها به عنوان یک حالت خفته باکتری و به دلیل برخورداری از یک سپر محافظتی، می‌توانند در شرایط سخت مقاومت کنند، با این حال، این محققان یک قدم فراتر رفتند تا آنها را به گونه‌ای مهندسی کنند که در برابر دما‌های بالا انعطاف پذیر و مقاوم باشند.

این شیوه که تکامل آزمایشگاهی تطبیقی نام دارد شامل رشد هاگ ها، قرار دادن شان در دمای زیاد برای دوره‌های زمانی طولانی و امکان جهش طبیعی برای آنها می‌شود.

دانشمندان پس از تکرار چندین باره این فرآیند، با موفقیت گونه کاملی از این هاگ‌های باکتریایی را زیست مهندسی کردند. وقتی این هاگ‌ها دوباره در محیط کشت فعال می‌شوند، شروع به تجزیه پلاستیک می‌کنند.

بیدارشدن هاگ‌ها در محیط کمپوست 

آنها این پلاستیک زیست تخریب پذیر را در «محیط‌های کمپوست فعال و استریل میکروبی» تحت شرایط ایده آل ۳۷ درجه سانتیگراد با رطوبت ۴۴ تا ۵۵ درصد آزمایش کردند. هاگ‌ها در داخل این نوار‌های پلاستیکی دوباره جوانه زدند و ظرف پنج ماه ۹۰ درصد پلاستیک را تجزیه کردند.

اگر صنعت پلاستیک بخواهد به استفاده از پلاستیک ادامه دهد و اگر وابستگی ما به این مواد همین قدر زیاد باقی بماند، با تولید پلاستیک زیست تخریب پذیر می‌توان ضایعات را در مدت زمان بسیار کوتاهی از بین برد.

مجریان این طرح می‌گویند: آنچه قابل توجه است این است که این ماده جدید حتی بدون حضور میکروب‌های اضافی تجزیه می‌شود و بیشتر این پلاستیک‌ها احتمالا کارشان به محیط‌های کمپوست غنی از میکروب‌ها نخواهید کشید؛ بنابراین این توانایی خود تخریبی در محیطی عاری از میکروب باعث می‌شود فناوری ما همه کاره‌تر شود. این پلاستیک حتی برای تجزیه زیستی به شرایط مطلوب نیاز ندارد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Nature Communications منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • رونمایی از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت
  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند