Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین صباغی فیروزآبادی یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران افزود: باید توجه داشت، میزان هزینه کرد نظارت بر ساختمان بسیار کمتر از زیان‌ رعایت نکردن نکات ایمنی و مقاوم سازی است.

وی ادامه داد : نظام مهندسی به آموزش در جامعه ، خانواده‌ها ، مدارس و... توجهی ویژه دارد، لذا آن را به عنوان یک اصل در سرلوحه فعالیت های خود قرار داده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس نظام مهندسی ساختمان میبد با ذکر تلاش برای  آموزش خانواده‌ها و یافتن راهکارهایی در این ارتباط یادآور شد: اجرا و ارائه آموزش در مدارس میبد در سال جاری شروع شد و سال آینده این موضوع را جدی‌تر دنبال می کنیم.

به گفته صباغی فیروزآبادی باید به جای دلسوزی‌ بی مورد و نامرتبط در هزینه کرد افراد برای پرداخت هزینه‌های نظارتی ، توجه افراد را به استفاده از راهکارها برای تامین استحکام و ایمنی ساختمان و کاربردی کردن هزینه‌های پرداختی جهت نظارت بر ساختمان و بهره‌بردای از آن معطوف کنیم.

وی در ادامه به روند و چرخه نظارت بر ساختمان را که می‌تواند چهار، پنج روزه باشد اشاره کرد  و اظهارداشت : به مردم توصیه نمی‌شود چرخه‌ای کوتاه برای نظارت بر ساختمان انتخاب کنند.

صباغی اظهار کرد: مقاوم سازی ساختمان و رعایت نکات ایمنی در آن اهمیت زیادی دارد ، همچنین سازه ای که ساخته می‌شود نباید شبیه خوابگاه باشد بلکه باید جایی باشد که در آن شهروندان احساس آرامش و امنیت کنند.

وی با اشاره به اینکه نظام مهندسی میبد با ۳۵۰ عضو بعد از یزد بزرگترین دفتر نمایندگی استان را داراست اظهارداشت: با توجه به تعامل و همکاری این تشکل با اداره های مختلف از جمله فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌هایی نظیر برگزاری کارگاه آموزش طراحی، نقاشی و نمایشگاه با عنوان روی خط زلزله برای فرهنگ سازی و آموزش‌ به مردم در خصوص رعایت موارد ایمنی برگزار شد.

این مسوول اضافه کرد: سال آینده علاوه بر همکاری با فرهنگ و ارشاد ، تعامل و همکاری با آموزش و پرورش و ارائه آموزش رعایت موارد ایمنی در ساختمان‌سازی در مدارس را مورد توجه قرار خواهیم داد.

وی همچنین تبادل موافقت‌نامه با نظام مهندسی‌های کشور(شورای مرکزی نظام مهندسی ) و شورای قوه قضاییه در ارتباط با قانون تفکیک آپارتمان با تعرفه‌ای مناسب را یادآور شد.

صباغی اظهارداشت : نظام مهندسی میبد بعد از مرکز استان در اجرای این قانون پیشتاز است به گونه‌ای که به سادگی و بدون درگیر شدن با گرفتاری‌ها و با هزینه  اندک برای یک  ساختمان هزار مترمربعی توسط مهندس آموزش دیده به تعداد واحدهای دارای ورودی مجزا سند ۶ دانگی سند صادر می‌شود.

رییس نظام مهندسی ساختمان میبد به موافقت‌نامه با بنیاد مسکن و نظام مهندسی اشاره کرد که ساختمان‌های ساخته شده و واگذار شده توسط بنیاد به مردم در زیرمجموعه نظام مهندسی قرار می‌گیرد که به دنبال آن تغییر ساختمانی با کمترین تعرفه توسط بهترین مهندسان کنترل می‌شود.

وی به استفاده از موادی سبک در ساختمان‌سازی ، استفاده از مصالح جدید و  کاربرد شیوه های مصرف بهینه انرژی ، احساس وظیفه در رعایت مناسب سازی توسط مردم در ساختن مکان های عمومی، استحکام و توجه به این موضوع رودخانه ، « خانه رود» است و نمی‌توان در مسیر آن ساختمان بنا کرد  و...اشاره کرد.

مرکز شهرستان ۱۰۵هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.     

همچنین محمدعلی طالبی استاندار یزدیکشنبه شب به مناسبت پنجم اسفند ( روز مهندس) در نشستی  با مهندسان صنعت ساختمان و اعضای سازمان نظام مهندسی استان گفت: اصلاح فرهنگ ساخت و سازهای بدون پروانه و غیرمجاز که سال‌ها به یک رویه عادی و اجتماعی در استان تبدیل شده است نیازمند فرهنگ سازی و گذشت زمان است تا به مرور زمان تغییر کند.

وی اضافه کرد:  اصلاح رویه و فرهنگ غلط ساخت و سازهای غیرمجاز که به عادت تبدیل شده، یک شبه و یک سال هم  از بین نخواهد رفت اما می‌توان باورهای جامعه را اصلاح کرد.
وی ادامه داد: در حکمرانی خوب تعامل بخش خصوصی جامعه و دولت بسیار اثرگذار است و مسوولیت‌هایی را می‌توان به عهده تشکل‌های غیردولتی قرار داد تا همکاری کنند، سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد نیز در این زمینه همکاری‌های بسیار خوبی دارد.
همچنین مهدی سالاری، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد گفت:  انتظار داریم حمایت‌های بیبشتری از مهندسان صورت گیرد و دستگاه‌هایی که متولی ساخت و ساز هستند از مهندسان و طراحان بومی استفاده کنند و پروژه‌های عمرانی در استان به ویژه پروژه‌های بزرگ بخش خصوصی جدا نشود.

وی اضافه کرد: در استان میلیاردها تومان در  صنعت ساختمان هزینه می‌شود در حالی که افرادی پروانه و صلاحیت لازم را ندارند لذا فضایی ایجاد شود تا با این موارد برخورد و به توانمندی داخل استان نیز توجه شود.
همچنین رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد عصر یکشنبه به خبرنگاران گفته بود: اگر امروز در صنعت ساختمان استان با مشکل روبرو هستیم ، دلیل عمده آن اهمال کاری‌ برخی نهادها و سازمان‌هایی است که در خارج از حیطه این سازمان کارها را انجام می دهند.

سالاری تاکید کرد که این موضوع سبب کاهش کیفیت مصالح و ساختمان سازی در استان شده  و  سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مترمربع ساخت و ساز در استان انجام می شود که تنها ۵۶۸ هزار مترمربع آن مربوط به چرخه سازمان نظام مهندسی است.

وی اظهارداشت: مطابق قانون زمانی می‌توان به حوزه ساخت و سازها ورود پیدا کرد که شهرداری پروانه ملک مورد نظر را صادر کرده باشد  در غیر این صورت، نمی‌توانیم به آن ورود کنیم.

پارسال ۳۳۵ هزار مترمربع مجوز ساخت اخذ شد که شهرداری ها تنها ۶۱۳ فقره پروانه صادر کرد در حالی که در همین مدت ۱۳ هزار پرونده در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مورد رسیدگی قرار گرفت.

 خروجی چنین صنعتی، ساختمان‌هایی از نسل ۲ و سه است که از پایداری لازم برخوردار نیست و مصرف انرژی بسیار بالا است در حالی که امروزه در دنیا تکنولوژی ساختمان‌های نسل چهار و پنج که بناهای سبز و هوشمند است، وجود دارد.

هم اکنون در استان هفت هزار مهندس در هفت رشته فعالیت دارند که از این تعداد ۲ هزار و ۶۵۰ نفر پروانه کار دارند که هزار و ۱۷۰ نفر آنها خانم هستند.

جمعیت استان یزد حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که ۸۷ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی  ها و مناطق عشایری زندگی می کنند..

برچسب‌ها میبد یزد سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد یزد سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور محمدعلی طالبی میبد یزد سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی ساختمان نظارت بر ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۶۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان

ایمانی پور به منظور توسعه روابط فرهنگی، آموزشی، علمی و هنری بین ایران و ارمنستان، راهی این کشور شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سفارت کشورمان در ایروان، در سفری رسمی به دعوت ژانا آندریاسیان وزیر آموزش، علوم، فرهنگ و ورزش ارمنستان، محمد مهدی ایمانی پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به منظور توسعه روابط فرهنگی، آموزشی، علمی و هنری بین دو کشور، راهی ارمنستان شد.

ایمانی پور از یکی از مدارس شهر ایروان که در آن زبان فارسی به دانش آموزان مقاطع مختلف تدریس می‌شد، بازدید کرد.

وی در جریان این بازدید، از روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان ابراز خرسندی و از مقامات دولتی، مسئولان مدرسه و آموزگاران آن تقدیر و تشکر کرد.

ایمانی‌ پور با حضور در وزارت امور خارجه ارمنستان به همراه سفیر کشورمان با معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و گفتگو کرد.

واکنش سفیر ایران به توافقات ارمنستان و جمهوری آذربایجان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود