Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@13:04:51 GMT

پاک‌سازی اشتغال اتباع غیرمجاز از مرکز استان یزد

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۰۲۳۲۸

پاک‌سازی اشتغال اتباع غیرمجاز از مرکز استان یزد

ایسنا/یزد فرماندار یزد با اشاره به جدیت فرمانداری مرکز استان در موضوع ساماندهی اتباع بیگانه، اظهار کرد: با توجه به مشکلات ناشی از حضور اتباع در بخش‌های اشتغال و سکونت، در حال اجرای دستورالعمل‌هایی همچون پاک‌سازی اشتغال اتباع غیرمجاز هستیم.

«سیدمحمد رستگاری» در جریان بازدید از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، خود را از مجموعه منابع طبیعی و کشاورزی دانست و افزود: از زمان شکل‌گیری این سازمان تاکنون، فعالیت‌های موثری در مجموعه صورت گرفته و با توجه به نوپا بودن، ارتباط‌های خوبی با دستگاه‌های دولتی برقرار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اهمیت ساماندهی گلخانه‌ها نیز اشاره کرد و افزود: دغدغه فعلی مسئولان شهرستان و بخش مرکزی و حتی مردم، وضعیت فعلی گلخانه‌هاست به نحوی که هرچند با توجه به مزایایی که کشت گلخانه‌ای دارد از روند توسعه و رشد آن خرسندیم اما از طرفی ساماندهی گلخانه‌ها مهمتر از شکل‌گیری آنهاست.

رستگاری با بیان این که استان در رابطه با حضور اتباع در گلخانه‌ها و فراتر از آن در بخش‌های دیگر اعم از اشتغال و سکونت دچار مشکل شده است، اظهار کرد: با توجه به سوابق سال گذشته، امسال فرمانداری محوریت کار را در دست گرفته و به طور جدی‌تری در ساماندهی اتباع ورود کرده است و در حال اجرا شدن دستورالعمل‌هایی همچون پاک‌سازی اشتغال اتباع غیرمجاز هستیم. 

وی در عین حال تاکید کرد: البته اتباع مجاز را باید به رسمیت شناخت و به آنها در زمینه‌های مختلف شغلی‌شان آموزش داد.

«محمدرضا خلف باغی» رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان نیز در ابتدای این نشست تصریح کرد: این نهاد، یک سازمان عضومحور و همچنین بهره‌بردار محور است که هم‌اکنون دارای چهار هزار عضو حقیقی و حقوقی است که به ۵۰۰ نفر از آنها به طور مستقیم، کار ارجاع می‌شود.

وی آغاز عمده فعالیت سازمان را از سال ۸۹ با تصویب قانون افزایش بهره‌وری و قانون جامع دامپروری اعلام کرد و افزود: با واگذاری برخی امور و ارائه خدمات به نظام مهندسی، این سازمان شکل جدیدی به خود گرفته است.

وی گفت: کلیه تعرفه‌های که در حوزه اعضاست توسط شورای مرکزی مصوب و تعرفه‌های خدمات به بهره برداران نیز توسط وزیرجهادکشاورزی به صورت سالیانه ابلاغ می‌شود.

خلف‌باغی سامانه‌های الکترونیکی را بستری مناسب برای ارایه خدمات به اعضا و بهره برداران عنوان و اظهار کرد: در سال جاری با وجود شیوع بیماری کرونا، هیچ وقفه‌ای در وظایف این سازمان ایجاد نشد و همه امور و خدمات به وسیله سامانه‌های الکترونیکی  صورت گرفت به نحوی که حتی درصد رو به رشدی در صدور پروانه داشته و طی چهار ماهه نخست امسال قریب به ۶۴۱ پروانه صادر شده است.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی یزد از راه‌اندازی نخستین سامانه امور اراضی کشور در هفته دولت نیز خبر داد و افزود:  در این سامانه، فرآیند واگذاری‌ها، مجوزها و تغییرکاربری امور اراضی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

وی در ادامه از رشد ۲۲۷ درصد تعداد صدور پروانه گلخانه‌ها و رشد ۲۳۳ درصد به لحاظ وسعت پروانه‌های بهره‌برداری در سال ۹۹ خبر داد و گفت: در بخش دامپروری نیز با تسهیل امور شاهد رشد ۱۳۸ درصد هستیم.

خلف‌باغی به ایجاد مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی در شهرستان‌های استان اشاره کرد و افزود: براساس دستورالعملی که توسط وزیر در سال ۹۶ ابلاغ شد، مراکز خدمات غیردولتی به عنوان نماینده سازمان نظام مهندسی در شهرستان به مردم ارایه خدمت می‌دهند. 

خلف‌باغی یکی از دغدغه‌های این سازمان را ساماندهی نیروهای اتباع در گلخانه‌ها دانست و گفت: اگر زیرساخت‌های مناسب برای کار در محیط‌های گلخانه‌ای مهیا شود، دانش آموختگان و بانوان نیز می‌توانند در این محیط‌ها فعالیت کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد، ایراد سخن مدیر جهادکشاورزی شهرستان، بخشدار و معاون برنامه‌ریزی فرماندار و ارائه نظرات و پیشنهادات در زمینه‌های مختلف اعم از ساماندهی اتباع در گلخانه‌ها و همچنین گلخانه‌های بدون پروانه ساخت و تجلیل از «سیدعلی حسینی منش» معاون برنامه ریزی فرماندار به مناسبت روز آزادگان و همچنین اهدای تابلویی به « محمدرضاخلف باغی» رییس سازمان نظام مهندسی به پاس خدماتش، از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان نظام مهندسی کشاورزی فرماندار يزد اتباع غيرمجاز اشتغال گلخانه ها سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی گلخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۲۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق اعلام سخنگوی صنعت برق برای کسانی به صورت غیرمجاز از برق برای تولید رمزارز استفاده می‌کنند، جرایم سنگینی تا بیش از ١٠٠ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده است.
 محمد مرادی افزود: ماینر‌هایی که از این طریق کشف و ضبط شود، تحویل مقامات قضایی شده و براساس قوانین جدید امحا خواهد شد.
شناسایی دومین مرکز استخراج غیرمجاز رمز ارز در یاسوج
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی دومین مرکز استخراج غیرمجاز رمز ارز از ابتدای سالجاری در شهر یاسوج خبر داد و گفت: در اقدامی عملیاتی توسط کارکنان این شرکت و با همکاری دادستانی و نیروی انتظامی ۵ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در بلوار قرنی شهر یاسوج کشف و ضبط شد.
وی تصریح کرد: این مرکز که در واحد مسکونی و برای نوبت دوم اقدام به استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج غیر مجاز رمز ارز کرده است طی بازدید‌های دوره‌ای اکیپ‌های جمع آوری انشعاب‌های غیرمجاز شرکت توزیع برق استان شناسایی و ضمن تحویل به مراجع قضایی، بر اساس قوانین جدید با جریمه سنگین مواجه می‌شود.
مرادی ادامه داد: دستگاه‌های ماینر، علاوه بر مصرف بالای برق، باعث فشار مضاعف به شبکه، ایجاد نوسان و در نهایت، خسارت به لوازم برقی مشترکان می‌شود.
وی با بیان اینکه گزارش‌های مردمی معرفی این مراکز علاوه بر محرمانه ماندن، مشمول پرداخت پاداش به گزارش کننده می‌شود گفت: عموم هم استانی‌ها می‌توانند اطلاعات خود درباره استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز را در سامانه "سمات" شرکت توانیر، ثبت در برنامه کاربردی «برق من»، تماس با دفتر حراست شرکت توزیع برق استان به شماره ۳۱۱۸۸۱۱۰ و یا سامانه هوشمند مرکز اتفاقات برق «۱۲۱» ثبت کنند.
از ابتدای طرح شناسایی و جمع آوری مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارز بیش از ۸۰ مکان در تعرفه‌های مختلف خانگی، کشاورزی و صنعتی سطح استان شناسایی و بالغ بر ۹۵۰ دستگاه ماینر غیرمجاز از این مراکز ضبط و تحویل مراجع قضایی شده است.

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • خبر مهم وزیر کشور؛ از پذیرش اتباع جدید معذوریم!
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان