Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن عباسی هرفته ظهر امروز در نشست کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد با پیچیده خواندن مسائل بین نظام مهندسی ساختمان و شهرداری در کشور اظهار داشت: تعارض ساختاری در ماهیت این رابطه باعث شده که شهرداری‌ها خود را متولی شهر از جمله ساخت و سازها بدانند در حالی که وجوه دریافتی آنها از ساخت و سازها و عوارض به نسبت نظام مهندسی ساختمان کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، دو حوزه اقتصاد و اختیارات در تولیت شهر را از جمله عوامل پدید آورنده مشکلات بین شهرداری و نظام مهندسی برشمرد و افزود: اگر قرار است توافقی بین آنها صورت گیرد باید به این دو حوزه توجه خاصی شود که به همین دلیل تاکنون شهرداری و نظام مهندسی ساختمان در یزد نتوانسته اند به توافق نسبی برسند.

برخی اختلافات میان نظام مهندسی ساختمان، شهرداری و راه و شهرسازی بر اساس سو ظن‌های سنواتی است

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد نیز در این نشست یکی از راهکارهای برون رفت سازمان‌های دولتی و تشکل‌های مردم نهاد را توجه به حوزه نوآوری و فناوری دانست و گفت: با افزایش و واقعی شدن قیمت‌ها سازمان‌هایی نظیر سازمان نظام مهندسی ساختمان که وظیفه خدمات رسانی به مردم را دارند، موفقیت، رشد و بقای خود را در رضایت مشتریان و مردم می‌دانند، باید به مباحث هوشمند سازی و افزایش سرعت خدمات توجه خاصی داشته باشند.

مهدی سالاری با بیان اینکه در سال‌های اخیر شبکه گسترده‌ای از مهندسان در اختیار سازمان نظام مهندسی بوده است، افزود: بسیاری از سازمان‌های خدمت رسان از جمله ثبت اسناد و املاک کشور، شرکت گاز، شرکت آب و فاضلاب و شرکت توزیع برق نسبت به واگذاری بخشی از خدمات کنترلی و نظارتی خود به سازمان علاقه مند بوده اند.

وی بیان کرد: قانونگذار در تقسیم کاری که بین سازمان‌های متعدد در حوزه ساخت و ساز انجام داده، بخشی از خدمات را بر عهده شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان و بخش دیگر آن را به اداره کل راه و شهرسازی که یک دستگاه حاکمیتی و نهاد نظارتی است، قرار داده است.

سالاری عنوان کرد: در حوزه ساخت و ساز اگر این سه سازمان بتوانند در قالب ظرفیت‌های هوشمندسازی به راحتی با یکدیگر تبادل اطلاعات کنند، خیلی از مسائل و مشکلات مردم که روزانه به شهرداری و نظام مهندسی مراجعه می‌کنند، قابل حل است.

وی، برخی ناهماهنگی‌ها بین سازمان نظام مهندسی ساختمان، شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی را بر اساس سو ظن‌های سنواتی دانست که از سال‌های گذشته برجای مانده است.

سالاری ادامه داد: به دلیل عملکردهای ناموفق گذشته هنوز نتوانسته ایم اعتماد همکارانمان را در شهرداری جلب کنیم اما تمام ظرفیت‌های اطلاعاتی و سامانه‌های خود را به راحتی در اختیار شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی قرار می‌دهیم و متقابلاً انتظار داریم به بخشی از اطلاعات شهرداری که می‌تواند در فرآیند کار سازمان، افزایش سرعت و سو استفاده کمتر را موجب شود، دسترسی پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان آمادگی دارد بر اساس جمع بندی‌های شورای اسلامی شهر تا آنجا که در اختیار رئیس و هیئت مدیره سازمان است، نظرات شهرداری و شورای شهر را تمکین کند حتی با وجود اینکه قوانین و بخشنامه‌های متعدد و متناقضی در این بخش وجود دارد که اختیار رئیس و هیئت مدیره را محدود می‌کند، در قالب تعاملات استانی، بخشی از این مسائل قابل رفع و حل است.

کد خبر 5054385

منبع: مهر

کلیدواژه: شوراي شهر يزد یزد سازمان نظام مهندسی ساختمان ویروس کرونا شیراز شهرکرد بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی کرمانشاه هفته ناجا مشهد سازمان نظام مهندسی ساختمان شهرداری و نظام مهندسی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۸۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور

داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت را از اولویت‌های اصلی دولت اعلام کرد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت اختصاص یافت.

وی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی افزود: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

منبع: سازمان برنامه و بودجه 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • رونمایی از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت