Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@09:44:32 GMT

مرکز نوآوری و رشد تخصصی ساختمان در یزد ایجاد می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۹۹۵۴

مرکز نوآوری و رشد تخصصی ساختمان در یزد ایجاد می شود

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد، علی اصغر زحمتکش با اشاره به ضرورت توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در استان، افزود: این سازمان  به عنوان یکی از نهادهای مهم و اثرگذار در خلق ایده های نوآوری ، بستری را برای توسعه کسب و کارهای نوپا فراهم می کند.
وی این اقدام را در مسیر نوآوری و کارآفرینی یک ضرورت برای ارزش نهادن به ایده‌های نو دانست و اظهار کرد: برای این که جوانی بعد از سال‌ها تحصیل بتواند جایگاه خود را در اقتصاد بیابد و در رفع مشکلات جامعه موثر و کارآمد باشد، نیازمند تحولی جدی در نگرش به جوان و ایده‌های خلاق اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد با بیان اینکه توافقی با پارک علم و فناوری استان در این مورد شده است، تاکید کرد: ساختمان مرکز رشد و نوآوری سازمان تجهیز شده و قابلیت استقرار ۱۴ شرکت را دارد.
زحمتکش با اشاره به اینکه این شرکت ها استقرار یافته در این مرکز از طریق فراخوان جذب می شوند، تصریح کرد: این اقدام باعث می شود تا هسته‌های فناور تکمیل شود.
وی با تشریح اهدف و رسالت مرکز نوآوری و رشد تخصصی حوزه ساختمان یزد خاطرنشان کرد: پشتیبانی و ارایه تسهیلات علمی، فنی، مالی و اجرایی به صاحبان اختراع و نوآوری، تقویت و تشویق بخش خصوصی در انجام فعالیت‌های منتج به فناوری و ایجاد ساز و کارهای حمایتی از طریق سازماندهی تشکیلات مهمترین اهداف این سازمان است.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد با بیان اینکه این نهاد در قبال شرکت های فناور متعهد به انجام برنامه هایی است، گفت: تامین فضای مناسب و تجهیزات موردنیاز فعالیت نهادهای فناوری مورد توافق، فراهم آوردن زمینه استفاده از امکانات سازمان برای بهره برداری علمی، آموزشی و توسعه فناوری از جمله تعهدات این سازمان است. 

وی هدایت انجمن های تابعه برای همکاری با مرکز رشد و مرکز  نوآوری، عضویت و همکاری در شورای سیاستگذاری و پذیرش مرکز نوآوری مرکز رشد ساختمان و ایجاد مشوق های لازم برای اعضای سازمان جهت همکاری با نهادهای فناوری را  از دیگر تعهدات این سازمان بیان کرد.

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی یزد دانش‎ بنیان ‎ها سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی یزد دانش بنیان ها سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور صندوق نوآوری و شکوفایی یزد دانش بنیان ها سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور اخبار کنکور سازمان نظام مهندسی ساختمان ساختمان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۹۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 

 

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد دانشگاهی فردوسی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف برنامه‌ریزی‌شده وزارت علوم و مسئولین، استفاده از ظرفیت و توانمندی خیرین برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز کشور در حوزه علم و فناوری است، بنیاد دانشگاهی فردوسی و سایر بنیادهای حامی دانشگاه، اقداماتی همچون گفت‌وگو با خیرین، مردم، مسئولین و سایر اقشار را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده‌اند تا بتوانند از ظرفیت خیرین و مشارکت بیشتر آنها برای رفع نیازهای آموزشی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه علم و فناوری استفاده کنند.

ابوالفضل باباخانی با بیان اینکه مشارکت مردم در هر حوزه‌ای تاثیرگذار است و استفاده از ظرفیت آنان گامی مهم در راستای رفع نیازهای وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری محسوب می‌شود، افزود: بنیاد دانشگاه فردوسی، جز اولین بنیادهای حامی علم و فناوری است که در سال ۱۳۸۳ با همت تعدادی از خیرین پایه‌گذاری شد و تاکنون توانسته در حوزه‌های مختلف مانند ساخت سراهای دانشجویی فعالیت گسترده داشته باشد. تا کنون بیشتر حوزه فعالیت ساخت سرای دانشجویی برای دختران بوده و در همین راستا حدود دو هزار تخت دانشجویی در قالب سراهای دانشجویی در داخل پردیس دانشگاه فردوسی و سطح شهر مشهد ایجاد شده است. 

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی ادامه داد: اولین سرای دانشجویی که به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا شد، خوابگاه بقا واقع در هاشمیه ۱۴ بود که با کمک مرحوم باقرزاده ساخته و جهت اسکان دانشجویان متاهل با ۶۵ سوئیت در اختیار بنیاد قرار گرفت. بعد از آن سرای دانشجویی پردیس ۵ با ظرفیت اسکان ۴۷۶ دانشجو، خوابگاه مریم با ظرفیت اسکان ۱۰۸دانشجو، مجتمع ناظران برای اسکان ۳۶۰ دانشجو، خوابگاه متاهلی سرای اندیشه برای اسکان ۵۰ زوج دانشجو، سرای پردیس ۷ با ظرفیت اسکان ۴۵۰ دانشجو و خوابگاه دکتر محمد فرهادی (بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد) برای اسکان ۲۰۴ دانشجو با حمایت بنیاد داشگاهی فردوسی و کمک خیرین ایجاد شد. همچنین سرای زنده‌یاد مهندس سیدجواد شهرستانی (پردیس ۹) نیز با ظرفیت اسکان ۳۸۲ دانشجو در حال ساخت است و اول مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

باباخانی با بیان اینکه در دو سال اخیر با توجه به اینکه نیاز دانشجویان به اسکان و سرای دانشجویی برطرف شده، هدف‌گذاری ما به ایجاد مراکز فناوری و نوآوری برای توسعه زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار تغییر یافته است، گفت: بر همین اساس توانستیم در زمینه حمایت از دانشجویان دانشگاه و ارائه خدماتی چون تامین نیاز آموزشی، کمک به تغذیه و شارژ کارت تغذیه و حتی کمک به تامین هزینه اسکان دانشجویان اقدامات زیادی را انجام دهیم. همچنین با توجه به سیاست‌های پیش‌بینی‌شده، برای ارتقای سطح دانشگاه فردوسی حمایت از دانشجویان رتبه اول تا سوم در تمام مقاطع آموزشی، بورسیه دانشجویان نخبه و تجلیل از اساتید برجسته دانشگاه جزو برنامه‌های ماست.

وی افزود: در سال‌های اخیر هم با توجه به اولویت‌هایی که در جلسات هیات مدیره بنیاد هدف‌گذاری شده، ایجاد اشتغال برای دانشجویان و توانمندسازی آنان جزو اهداف قرار گرفته و در همین راستا، بحث تقویت زیست‌بوم فناوری و ایجاد مراکز فناوری و نوآوری جزو اولویت‌های دانشگاه فردوسی است تا امکانات کافی در اختیار دانشجویان مستعد و صاحب ایده قرار گیرد و آنان بتوانند ایده خود را به محصول تبدیل و در عرصه تولید ثروت و کارآفرینی ایفای نقش کنند.

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد ادامه داد: ایجاد امید و انگیزه نسبت به آینده و همچنین ایجاد فضای کسب‌وکار و مراکزی که بتوانند از طرح‌های دانشجویان حمایت کنند، جزو سیاست‌های اصلی وزارت علوم و به تبع آن بنیادهای دانشگاهی است. ایجاد این مراکز در راستای استفاده از توانمندی دانشجویان است تا آنان که صاحب ایده هستند، اما به دلیل مشکلات مالی توانایی ایجاد کسب‌وکار ندارند، فضا و امکانات مورد نیازشان را در اختیار گیرند و از توانایی خود استفاده و کسب‌وکارشان را به جامعه و صنعت منتقل کنند.

دیگر خبرها

  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم