Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ «علی اصغر زحمتکش» در نشست خبری که به مناسبت روز مهندس در محل خانه مهندس یزد برگزار شد از تعامل خوب سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد با مدیران ارشد استان و دستگاه های اجرایی خبر داد و گفت: زمانی که سازمان تحویل هئیت مدیره هشتم شد میزان ورودی پرونده های ساخت و ساز به سازمان کمتر از ۴۰۰هزار متر مربع بود و این درحالی است که با افتخار میگوییم تا پایان سال جاری میزان پرونده های ورودی به بالغ بر یک میلیون متر مربع خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد افزود: این اتفاق نتیجه تعامل خوبی است که با مجموعه دستگاه های استان داریم.
زحمتکش در ادامه از تجمیع سامانه های مختلف سازمان نظام مهندسی خبر داد و ابراز داشت: با پشتیبانی هیئت مدیره تمام فرآیندهای سازمان به روز رسانی و تحت قالب یک نرم افزار جامع به نام سینا قرار گرفته و هم اکنون بخش عضویت و صدور، تمدید و سایر موارد مرتبط با پروانه ساختمان راه اندازی شده است.
وی حذف بروکراسی و کاغذ در روند اداری سازمان نظام مهندسی را از دیگر اقدامات شاخص برشمرد و گفت: در راستای ارائه خدمات غیر حضوری به مردم با طراحی نرم افزاری که توسط واحد انفورماتیک سازمان صورت گرفته، کلیه خدمات مهندسی گاز، غیر حضوری و بدون نیاز به حضور مجری، ناظر یا مالک در سازمان انجام می شود که امیدواریم در زمینه خدمات مهندسی هم شاهد رقم خوردن این اتفاق باشیم.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان از توزیع دو هزار توکن امضای دیجیتال بین مهندسان خبر داد و ابراز داشت: علاوه بر این اقدامات راه اندازی سامانه ارجاع نظارت یک اقدام ارزشمند بوده که هدف آن شفاف سازی حرفه ای و اجرای عدالت است، چرا که در گذشته انتخاب ناظرین بر عهده دفاتر مهندسی بود که در برخی اوقات پروژه ها بین همه مهندسان بدرستی تقسیم نمی شد .
وی برگزاری دوره های آموزشی، همچنین اعلام ظرفیت مهندسین و دفاتر و میزان پرداختی به صورت شفاف بر روی سایت سازمان را از دیگر اقدامات دوره هشتم هیات مدیره در جهت شفاف سازی اعلام کرد.
زحمتکش تصریح کرد: با تلاش واحد آموزش نسبت به ارائه دوره‌های آموزشی مورد نیاز برای مهندسان اقدام کردیم به طوری که طی ۱۰ ماه اخیر ۱۱۳ دوره آموزشی یعنی هر هفته بیش از ۲.۵ دوره آموزشی برگزار شده که بیش از ۶۰ درصد آنها دوره های آموزشی آزاد و مهارتی برای دانش افزایی بیشتر مهندسان بوده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در بخش دیگری از سخنانش به موضوع تخلفات ساخت و ساز اشاره کرد و افزود: عوامل مختلفی در این خصوص دخیل است که از مهمترین آنها صادر نشدن پروانه ساختمانی برای زمین‌های قول نامه ای و سند مشاعی و نیز زمین‌های زیر حد نصاب  تفکیک شده و بخشی هم البته رانت  ساختمان می باشد که در همین رابطه در کارگروه جلوگیری از تخلفات ساخت و ساز استان این موانع برداشته شد و با راه اندازی پلیس ساختمان تلاش شد تا حتی ساختمان هایی که وارد ساختار کمیسیون ماده ۱۰۰ می‌شوند، ادامه ساخت را منوط به نظارت نظام مهندسی کنند.
وی در خصوص اصلاح تعرفه خدمات مهندسی این سازمان در سال جاری نیز گفت: نرخ خدمات مهندسی پس از چند سال با توجه به شیوه نامه و اعلام جدول قیمت تمام شده ساختمان توسط وزارت راه و شهر سازی بروز رسانی گردید و  عملیاتی شد. این در حالی است که هزینه‌های خدمات مهندسی کمتر از دو درصد از هزینه ساخت نرمال ساختمان است و نظر به افزایش شدید قیمت مصالح و دستمزد  ساخت و ساز و افزایش  نرخ خدمات مهندسی، ضروری بودو تغییر نرخ خدمات مهندسی، متناسب با گرانی‌ها افزایش یافته است.

46

کد خبر 1490426

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان یزد سازمان نظام مهندسی ساختمان خدمات مهندسی راه اندازی ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، آلودگی پلاستیکی تهدید بزرگی برای محیط زیست و حیات وحش محسوب می‌شود. همانطور که تلاش می‌کنیم مشکل را بهتر درک کرده و برای کاهش وابستگی خود به پلاستیک راه حل‌هایی بیابیم، دانشمندان نیز در حال مقابله با این ماده در ابتدایی‌ترین ساختار آن هستند.

اکنون گروهی از پژوهشگران به سرپرستی محققان دانشکده مهندسی و تحقیقات مواد دانشگاه سن دیگو (MRSEC) با موفقیت پلاستیک زنده‌ای را مهندسی کردند که قابلیت کمپوست شدن دارد.

پلی اورتان ترموپلاستیک، به عنوان یک نوع پلاستیک، جای پای محکمی در زندگی روزمره ما دارد. از نظر تجاری، صنایع از آن در تولید کفش، پادری ها، کوسن‌ها و فوم حافظه دار استفاده می‌کنند.

این دانشمندان می‌گویند: زمانی که این پلاستیک با هاگ باکتری از نوع «باسیلوس سابتلیس» پر شد، دیدیم وقتی پلی اورتان در پایان چرخه زندگی خود در معرض مواد مغذی موجود در کمپوست قرار می‌گیرد، شروع به تجزیه می‌کند. این خاصیت ذاتی این باکتری‌ها است.

برخی از باکتری‌ها قادر به ایجاد هاگ هستند، هاگ یا اسپور مرحله استراحت مقاومت در باکتری‌ها است. هاگ‌ها می‌توانند در شرایط نامساعد که باکتری‌ها قادر به تحمل آن نیستند، مانند حرارت، سرما، خشکی، مواد شیمیایی، تشعشعات و ... زنده بمانند. هر باکتری فقط یک هاگ می‌سازد و از هر هاگ یک باکتری بوجود می‌آید. هاگ ممکن است کروی یا بیضی باشد و اندازه آن بین ۴ تا ۲ میکرون است.

آنها در این پژوهش، توانایی سویه‌های محدودی از باکتری‌ها را در استفاده از پلی اورتان ترموپلاستیک‌ها به عنوان تنها منبع کربن مورد ارزیابی قرار داده و سپس منبعی که بهترین رشد را داشت برگزیدند.

مهندسی پلاستیک زیست تخریب پذیر

محققان هاگ‌های باکتری و گلوله‌های پلاستیکی را در یک اکسترودر پلاستیکی ریختند و آنها را در دمای ۱۳۵ درجه سانتیگراد مخلوط کردند. سپس نوار‌های پلاستیکی معمولی از آن ساختند.

هاگ‌ها به عنوان یک حالت خفته باکتری و به دلیل برخورداری از یک سپر محافظتی، می‌توانند در شرایط سخت مقاومت کنند، با این حال، این محققان یک قدم فراتر رفتند تا آنها را به گونه‌ای مهندسی کنند که در برابر دما‌های بالا انعطاف پذیر و مقاوم باشند.

این شیوه که تکامل آزمایشگاهی تطبیقی نام دارد شامل رشد هاگ ها، قرار دادن شان در دمای زیاد برای دوره‌های زمانی طولانی و امکان جهش طبیعی برای آنها می‌شود.

دانشمندان پس از تکرار چندین باره این فرآیند، با موفقیت گونه کاملی از این هاگ‌های باکتریایی را زیست مهندسی کردند. وقتی این هاگ‌ها دوباره در محیط کشت فعال می‌شوند، شروع به تجزیه پلاستیک می‌کنند.

بیدار شدن هاگ‌ها در محیط کمپوست 

آنها این پلاستیک زیست تخریب پذیر را در «محیط‌های کمپوست فعال و استریل میکروبی» تحت شرایط ایده آل ۳۷ درجه سانتیگراد با رطوبت ۴۴ تا ۵۵ درصد آزمایش کردند. هاگ‌ها در داخل این نوار‌های پلاستیکی دوباره جوانه زدند و ظرف پنج ماه ۹۰ درصد پلاستیک را تجزیه کردند.

اگر صنعت پلاستیک بخواهد به استفاده از پلاستیک ادامه دهد و اگر وابستگی ما به این مواد همین قدر زیاد باقی بماند، با تولید پلاستیک زیست تخریب پذیر می‌توان ضایعات را در مدت زمان بسیار کوتاهی از بین برد.

مجریان این طرح می‌گویند: آنچه قابل توجه است این است که این ماده جدید حتی بدون حضور میکروب‌های اضافی تجزیه می‌شود و بیشتر این پلاستیک‌ها احتمالا کارشان به محیط‌های کمپوست غنی از میکروب‌ها نخواهید کشید؛ بنابراین این توانایی خود تخریبی در محیطی عاری از میکروب باعث می‌شود فناوری ما همه کاره‌تر شود. این پلاستیک حتی برای تجزیه زیستی به شرایط مطلوب نیاز ندارد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Nature Communications منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی