Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد گفت: سه استراتژی شفافیت، اجرای دولت الکترونیک و بهبود خدمات مهندسی در دوره هشتم هیات مدیره سازمان اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ "علی اصغر زحمتکش" رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در جشن روزمهندس و آیین تجلیل از مهندسان برگزیده اخلاقی ضمن تبریک این روز به مهندسین اظهار کرد: باعث افتخار جامعه مهندسی کشور است که در تقویم رسمی یک روز به نام آنان و همزمان با روز تولد خواجه نصیرالدین طوسی از دانشمندان بنام ایرانی ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از همراهی و حمایت مجموعه مدیران ارشد استان به ویژه شخص استاندار، معاون عمرانی ایشان، مدیرکل راه و شهرسازی و شهردار یزد افزود: تفویض اختیارات صورت گرفته از سوی اداره کل راه و شهرسازی در خصوص صدور پروانه اشتغال و واگذاری نظارت عالیه به سازمان نظام مهندسی، اتفاقات خوبی را رقم زده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد تاکید کرد: در طول دوسال گذشته و به طور کلی در دوره هشتم هیات مدیره فعالیت ها را بر سه استراتژی استوارکردیم که هوشمند سازی و اجرای سامانه یکپارچه یکی از این موارد است.

وی با بیان اینکه سامانه های الکترونیکی فعال در سازمان نظام مهندسی بروز رسانی شده و همه آنها در یک سامانه تجمیع می شود، تصریح کرد: بزودی سامانه سینا تمامی فعالیت های سازمان را به طور متمرکز به مهندسین و مردم ارائه می کند تا علاوه بر کوتاه شده فرایند ها، تکریم ارباب رجوع به سهولت صورت گیرد.

زحمتکش با اشاره به اینکه سامانه سینا با هدف تمرکز بخشیدن به فعالیت های الکترونیک سازمان کار خود را شروع کرده است؛ خاطرنشان کرد: دو فرایند درخواست عضویت و امور مربوط به صدور و تمدید پروانه اشتغال بر روی این سامانه فعال شده و قابل دسترسی است.

وی در ادامه به موضوع حذف نقشه های کاغذی گاز اشاره کرد و افزود: به همت بخش انفورماتیک سازمان، اولین استانی هستیم که فرایندهای مرتبط به با بخش گاز را به صورت تمام الکترونیک ارائه کردیم تا با این کار بیش از90 هزار تردد را در زمان شیوع کرونا کاهش داده باشیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد عنوان کرد: سامانه های ارجاع نظارت، پیشنهاد طراحی و وب سرویس های ارتباط گیری با شهرداری ها در حال فعالیت رسمی و بعضا آزمایشی هستند که درحال حاضر مزایای سامانه ارجاع نظارت برهیچ فردی پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه استراتژی دوم سازمان بهود کیفیت خدمات مهندسی سازمان به منظور افزایش اعتماد مردمی است، خاطرنشان کرد: با تلاش واحد آموزش نسبت به ارائه دوره های آموزشی مورد نیاز برای مهندسین اقدام کردیم به طوری که در 10 ماه اخیر 113 دوره آموزشی برگزار شد که بیش از60 درصد آنها دوره های آموزشی آزاد و مهارتی برای دانش افزایی بیشتر مهندسان ارجمند بوده است.

زحمتکش ادامه داد: در همین راستا و به منظور ارتقا سطح کیفی مهندسان جوان طرحی در شرف اجرا داریم تا با ایجاد ارتباط بین مهندسان پیشکسوت و جوان نسبت به انتقال تجربیات گران سنگ آنان اقدام شایسته ای صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد شفاف سازی را یکی دیگر از اولویت های سازمان در دوره هشتم هیات مدیره عنوان و یاد آورشد: این موضوع که عدالت در برنامه سازمان ملموس نبود با راه اندازی سامانه ارجاع نظارت تا حدی زیادی برطرف شد و در حال حاضر توزیع پروژه ها به صورت شفاف و با استفاده از مکانیسم مشخص به مهندسان انجام می شود و مهندسان می توانند براساس ظرفیت و امتیاز خود نسبت به انتخاب پروژه ها  اقدام نمایند.

وی با اشاره اینکه اجرای شفافیت در سازمان نظام مهندسی مشکلاتی را برای هیات مدیره به وجود آورد، تاکید کرد: آنچه مهم و اساسی بود اینکه برنامه های مد نظر هیات مدیره دوره هشتم در این خصوص پیش رفته و در حال حاضر شفافیت مطلوبی در امور اجرایی و تصمیم گیری سازمان قابل مشاهده است.

وی در پایان سخنانش با بیان اینکه در سال 97 و در بدو شروع به فعالیت هیات مدیره دور هشتم میزان پرونده های ورودی به سازمان معادل 450 هزار متر مربع بوده است عنوان کرد: در حال حاضر این رقم به بالای یک میلیون متر مربع رسیده که نشان از هدف گذاری درست هیات مدیره دارد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یزد استان نظام مهندسی استان یزد رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد هیات مدیره دوره هشتم حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟

اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۷ بهمن ماه به مدت سه ماه آغاز شد که اکنون تنها هفت روز تا پایان این طرح باقی مانده که هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح یاد شده، اعلام نکرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری به ایسنا اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟