Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد از راه اندازی سامانه غیرحضوری صدور پروانه ساخت تا پایان شهریور ماه در شهر یزد خبر داد.

«علی اصغر زحمتکش» رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد روز پنجشنبه در نشست مشترک با فرماندار، رئیس و اعضای شورای شهر مهریز افزود: این اقدام در راستای مکانیزه کردن صدور پروانه ساختمانی، تسریع در امور، کاهش زمان صدور پروانه و کاهش هزینه رفت و آمدهای مالکین به شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

️وی اظهار کرد: در راستای تعامل و همکاری با شورای ششم شهر مهریز و سازمان نظام مهندسی ساختمان،صدور پروانه غیرحضوری در راستای کاهش تخلفات ساختمانی در این شهر عملیاتی خواهد شد.

️زحمتکش با اشاره به تشکیل کارگروه پیشگیری از تخلفات و نتایج مثبت آن در مرکز استان، خاطر نشان کرد: به منظور کاهش حجم تخلفات ساختمانی در شهرستانها و افزایش کیفیت ساخت و ساز کار گروهی تحت عنوان کارگروه پیشگیری از تخلفات در تمام شهرستان ها تشکیل می‌شود.

«رضا زارع زاده» فرماندار مهریز هم از تشدید نظارت بر ساختمان های در حال ساخت در شهرستان مهریز خبر داد و افزود:جهت مقاوم سازی ساختمان ها از ظرفیت های نظام مهندسی ساختمان و پتانسیل خوب مهندسین در شهرستان مهریز استفاده می شود.

وی افزود: با مذاکرات انجام شده با رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و در راستای تشویق افرادی که برای انجام ساخت و سازهای خود اقدام به دریافت مجوزهای قانونی می کنند، امتیازاتی از سوی این سازمان در نظر گرفته می شود و از مشاوره های رایگان برخوردار خواهند شد.

فرماندار یکی از اقدامات لازم الاجرا در شهرها را متناسب سازی کاربری های مسکونی با نرخ جمعیت، مهاجرت و نرخ رشد جمعیت مهاجرین دانست و خاطرنشان کرد: در این صورت می توان با قرار دادن زمین با کاربری های مسکونی در اختیار متقاضیان، از ساخت و سازهای غیر مجاز جلوگیری و اعمال نظارت بیشتری بر ساخت و سازها داشت.

«حمیدرضا زارع بیدکی» سرپرست شهرداری مهریز هم در این جلسه به ضرورت ساخت و سازها با استفاده از پتانسیل نظام مهندسی ساختمان اشاره کرد و افزود: اصلاح رویه ی ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرها نیازمند فرهنگسازی است.

وی به ضرورت توجه ویژه به ساخت و سازهای در حال انجام در شهرها اشاره کرد و گفت: نوع ساخت و سازها تاثیر بسیاری در سیمای شهرها، مقاوم سازی و کاهش آسیب های ناشی از وقوع حوادث غیرمترقبه ای مثل زلزله دارد.

زارع بیدکی افزود: در این راستا باید راهکارهای مناسبی جهت ترغیب مردم به قانونمندی در ساخت و سازها و اخذ پروانه از این سازمان اندیشیده شود.

وی با اشاره به هدایت مردم به استاندارد سازی ساخت و سازها تصریح کرد: بزودی با همکاری نظام مهندسی ساختمان موانع موجود مربوط به تخلفات ساخت و ساز در شهرستان مهریز شناسایی و برطرف خواهد شد.

«سید محمد امین بیدکی» رئیس شورای اسلامی شهر مهریز هم گفت: ورود نظام مهندسی ساختمان به پروژه های ساختمانی، به ساخت و ساز اصولی و ایمن و به تبع آن کاهش هزینه هایی نظیر آب، برق و گاز در دراز مدت منجر می شود.

وی به لزوم فرهنگسازی و تشویق مردم به اخذ پروانه ساخت و رعایت الزامات ساخت و ساز اشاره کرد .

وی بر اساس مذاکرات انجام شده با سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گفت:مقرر شد این سازمان مساعدت لازم را با شهرداری و شورای اسلامی این شهر در پروژه فرهنگسازی داشته باشند تا احساس نیاز و گرایش به سمت سازمان نظام مهندسی در جهت اخذ پروانه، در مردم ایجاد شود.

بیدکی به ضرورت افزایش تعامل و هماهنگی بین دستگاه های مرتبط با پروژه های ساخت و ساز به ویژه در بحث ارتباطات بین شهرداری و مردم پرداخت و اظهارداشت: در راستای رفاه حال مردم هر دو هفته یکبار کارگروهی در شهرستان تشکیل خواهد شد تا  تصمیمات مناسبی در زمینه ساخت و سازها اتخاذ شود.

وی خاطرنشان کرد: با ورود شورای شهر در راستای رسالت قانونی و اجتماعی به پروژه های ساختمانی و به عنوان ناظر بر عملکرد شهرداری، بتوان شهر مهریز را به یک آرمان شهر و مکان آرام تری برای زندگی فرزندان تبدیل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان نظام مهندسي ساختمان يزد پروانه ساختمانی مهريز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ساخت و سازهای ساخت و سازها صدور پروانه پروانه ساخت ساخت و ساز شهر مهریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۸۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، آلودگی پلاستیکی تهدید بزرگی برای محیط زیست و حیات وحش محسوب می‌شود. همانطور که تلاش می‌کنیم مشکل را بهتر درک کرده و برای کاهش وابستگی خود به پلاستیک راه حل‌هایی بیابیم، دانشمندان نیز در حال مقابله با این ماده در ابتدایی‌ترین ساختار آن هستند.

اکنون گروهی از پژوهشگران به سرپرستی محققان دانشکده مهندسی و تحقیقات مواد دانشگاه سن دیگو (MRSEC) با موفقیت پلاستیک زنده‌ای را مهندسی کردند که قابلیت کمپوست شدن دارد.

پلی اورتان ترموپلاستیک، به عنوان یک نوع پلاستیک، جای پای محکمی در زندگی روزمره ما دارد. از نظر تجاری، صنایع از آن در تولید کفش، پادری ها، کوسن‌ها و فوم حافظه دار استفاده می‌کنند.

این دانشمندان می‌گویند: زمانی که این پلاستیک با هاگ باکتری از نوع «باسیلوس سابتلیس» پر شد، دیدیم وقتی پلی اورتان در پایان چرخه زندگی خود در معرض مواد مغذی موجود در کمپوست قرار می‌گیرد، شروع به تجزیه می‌کند. این خاصیت ذاتی این باکتری‌ها است.

برخی از باکتری‌ها قادر به ایجاد هاگ هستند، هاگ یا اسپور مرحله استراحت مقاومت در باکتری‌ها است. هاگ‌ها می‌توانند در شرایط نامساعد که باکتری‌ها قادر به تحمل آن نیستند، مانند حرارت، سرما، خشکی، مواد شیمیایی، تشعشعات و ... زنده بمانند. هر باکتری فقط یک هاگ می‌سازد و از هر هاگ یک باکتری بوجود می‌آید. هاگ ممکن است کروی یا بیضی باشد و اندازه آن بین ۴ تا ۲ میکرون است.

آنها در این پژوهش، توانایی سویه‌های محدودی از باکتری‌ها را در استفاده از پلی اورتان ترموپلاستیک‌ها به عنوان تنها منبع کربن مورد ارزیابی قرار داده و سپس منبعی که بهترین رشد را داشت برگزیدند.

مهندسی پلاستیک زیست تخریب پذیر

محققان هاگ‌های باکتری و گلوله‌های پلاستیکی را در یک اکسترودر پلاستیکی ریختند و آنها را در دمای ۱۳۵ درجه سانتیگراد مخلوط کردند. سپس نوار‌های پلاستیکی معمولی از آن ساختند.

هاگ‌ها به عنوان یک حالت خفته باکتری و به دلیل برخورداری از یک سپر محافظتی، می‌توانند در شرایط سخت مقاومت کنند، با این حال، این محققان یک قدم فراتر رفتند تا آنها را به گونه‌ای مهندسی کنند که در برابر دما‌های بالا انعطاف پذیر و مقاوم باشند.

این شیوه که تکامل آزمایشگاهی تطبیقی نام دارد شامل رشد هاگ ها، قرار دادن شان در دمای زیاد برای دوره‌های زمانی طولانی و امکان جهش طبیعی برای آنها می‌شود.

دانشمندان پس از تکرار چندین باره این فرآیند، با موفقیت گونه کاملی از این هاگ‌های باکتریایی را زیست مهندسی کردند. وقتی این هاگ‌ها دوباره در محیط کشت فعال می‌شوند، شروع به تجزیه پلاستیک می‌کنند.

بیدارشدن هاگ‌ها در محیط کمپوست 

آنها این پلاستیک زیست تخریب پذیر را در «محیط‌های کمپوست فعال و استریل میکروبی» تحت شرایط ایده آل ۳۷ درجه سانتیگراد با رطوبت ۴۴ تا ۵۵ درصد آزمایش کردند. هاگ‌ها در داخل این نوار‌های پلاستیکی دوباره جوانه زدند و ظرف پنج ماه ۹۰ درصد پلاستیک را تجزیه کردند.

اگر صنعت پلاستیک بخواهد به استفاده از پلاستیک ادامه دهد و اگر وابستگی ما به این مواد همین قدر زیاد باقی بماند، با تولید پلاستیک زیست تخریب پذیر می‌توان ضایعات را در مدت زمان بسیار کوتاهی از بین برد.

مجریان این طرح می‌گویند: آنچه قابل توجه است این است که این ماده جدید حتی بدون حضور میکروب‌های اضافی تجزیه می‌شود و بیشتر این پلاستیک‌ها احتمالا کارشان به محیط‌های کمپوست غنی از میکروب‌ها نخواهید کشید؛ بنابراین این توانایی خود تخریبی در محیطی عاری از میکروب باعث می‌شود فناوری ما همه کاره‌تر شود. این پلاستیک حتی برای تجزیه زیستی به شرایط مطلوب نیاز ندارد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Nature Communications منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند