Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا  احمد خرم روز چهارشنبه  در دیدار با استاندار یزد افزود:  با توجه به اینکه رییس سازمان نظام مهندسی به عضویت رسمی شورای عالی مدیریت بحران در آمده، آماده همکاری با مسئولان استان یزد در زمینه‌های امداد و نجات، بازسازی و اسکان موقت و دائم هستیم و پیشنهاد می‌کنیم رییس سازمان نظام مهندسی یزد هم عضو رسمی صاحب رای در ستاد مدیریت بحران استان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم تشکیل کمیته چهار نفره تعیین تعرفه‌های خدمات مهندسی در استان یزد یادآور شد: با توجه به اینکه طی هشت سال گذشته تعرفه های خدمات مهندسی در کشور علی‌رغم تورم ۴۰ درصدی تغییری قابل ملاحظه ای  نکرده است، امیدواریم این موضوع با همراهی معاونت عمرانی استاندار و شهردار یزد محقق شود و در مقابل  هفت هزار مهندس استان آماده نقش آفرینی و اجرای ماموریت‌های دستگاه های اجرایی هستند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به اینکه الزامی شدن صدور شناسنامه فنی ملکی در استان، باعث اشتغالزایی وسیعی برای مهندسان بیکار خواهد شد گفت: این اتفاق از سوی دیگر موجب درآمدزایی سازمان نظام مهندسی برای انجام مأموریت هایی خواهد شد که اکنون به دلیل ناتوانی مالی سازمان کمتر از پنج درصد آن انجام می‌ شود.

وی ادامه داد: اجرای دقیق مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان می تواند تا ۵۰ درصد اشتغال مهندسان کشور را برطرف کند از این رو یزد می‌تواند به عنوان پایلوت اجرای این مبحث در کشور معرفی شود.

وی خاطرنشان کرد: مسائل طبیعی و تغییر اقلیم علت اصلی معضل بی آبی استان‌های مرکزی نیست بلکه سوء مدیریت و برنامه‌ریزی‌های نابخردانه در سال های اخیر دلیل اصلی وضعیت فعلی منابع آبی کشور بوده است.

برچسب‌ها یزد قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور یزد قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز