Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزشنبه روابط عمومی این سازمان، مجتبی فرهمند با اشاره به تعامل و همکاری این مجموعه با شهرداری یزد افزود: در این فرآیند پس از اینکه نقشه معماری از نظر ضوابط شهرسازی تأیید شد در کوتاه ترین زمان، مالک می تواند نسبت به عقد قرارداد نظارت در سازمان نظام مهندسی اقدام و پس از مشخص شدن ناظر، ادامه کار را در شهرداری دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: براساس ضوابط مشخص شده در این طرح، نقشه های سازه، تاسیسات برقی و مکانیکی باید ظرف مدت مصوب از سوی  دفتر طراحی تهیه و به سازمان ارایه تا در سامانه «cme» شهرداری بارگذاری شود.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد خاطرنشان کرد: این سازمان با همراهی و تعامل شهرداری تلاش دارد تا زمان صدور پروانه ساخت را با راه اندازی سامانه های الکترونیکی به حداقل برساند که در این مسیر صدور پروانه ساخت با ارایه نقشه های معماری تحولی مثبت را در این حوزه رقم خواهد زد.

حدود هفت هزار مهندس در مجموعه نظام مهندسی یزد فعالیت دارند که نیمی از آنها پروانه اشتغال دارند. 

وی چهاردهم آذرماه جاری گفته بود که این استان در بخش ساخت و سازهای بدون پروانه شرایط خوبی ندارد، لازم هست ،هرچه زودتر برای پیشگیری از تخلف های ساختمانی اقدام هایی در این زمینه صورت گیرد.

فرهمند افزود: این سازمان سه مخاطب اصلی مردم، مهندسان و حاکمیت را در کنار خود دارد که تعامل با هرکدام از این بخش ها نیازمند برنامه ریزی و تعامل جداگانه است.

دوازدهم شهریورماه ۱۴۰۰ رییس وقت سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد گفته بود که ۷۰ درصد ساخت و سازهای استان بدون اخذ پروانه و خارج از طرح چارچوب قانونی این مجموعه و شهرداری ها از سوی مالکان ساخته و چنین پرونده های ساختمانی معمولا به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ارجاع می شود.

علی اصغر زحمتکش افزود: با تشکیل کارگروه پیشگیری از تخلف می توان بخشی از ضوابط و مقررات این بخش را تعدیل کرد و شاهد قانونمند شدن تعداد بیشتری از ساخت و سازها با پروانه در استان  بود.

وی تصریح کرد: برای کاهش حجم تخلف ساختمانی در مرکز استان، افزایش کیفیت ساخت و سازها و احداث ساختمان هایی مقاوم و با طول عمر بالا؛ فارغ از نگاه به داشتن یا نداشتن پروانه، کارگروهی تحت عنوان پیشگیری از تخلف در یزد تعریف شد.

 استان یزد با ۱۱ شهرستان یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت  دارد که ۸۷ درصد آن در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند، از مجموع جمعیت استان ۹ هزار نفر عشایر هستند که  عمدتا در شهرستان های خاتم و ابرکوه به شیوه عشایری روزگار می گذرانند.

برچسب‌ها پروژه ساختمانی یزد پروانه سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پروژه ساختمانی یزد پروانه پروژه ساختمانی یزد پروانه سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۱۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: در این بسته تشویقی امکان ارائه ظرفیت‌های ساخت و ساز مازاد بر تراکم مجاز مصوب فراهم‌شده  که شامل مواردی همچون امکان اعطای یک یا دوطبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، امکان تسهیل در ضوابط معماری ازجمله نحوه استقرار بنا، امکان بهره‌مندی از درب اضافه و... است.


مرتضی حسام نژاد افزود:  تمامی شهروندان که پلاک‌های آنها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته  می‌توانند با مراجعه به شهرداری‌های مناطق از این ظرفیت  در صدور پروانه بهره‌مند شوند و از طرفی معاونت شهرسازی و معماری به‌منظور تسریع در اعطای ظرفیت‌های کالبدی تشویقانه به پروانه‌های درخواست شده در بافت فرسوده اقدام به راه‌اندازی کمیته رفع موانع صدور پروانه در محدوده بافت فرسوده مصوب کرده است.


او  اضافه کرد: رویکرد بسته تشویقی مصوب ارائه ظرفیت‌های مازاد به کلیه پلاک‌های واقع در بافت فرسوده بوده است، اما ظرفیت‌های بیشتری نیز برای اشخاصی که اقدام به تجمیع نمایند در مصوبه لحاظ شده که ازجمله افزایش سطح اشغال مجاز تا ۷۰ درصد به‌شرط تجمیع بالای ۲۰۰ مترمربع و همچنین امکان افزایش طبقات مجاز تا دوطبقه به‌شرط تحقق تجمیع پلاک بالای ۴۰۰ مترمربع فراهم‌شده است.


حسام نژاد ادامه داد: برای پلاک‌های ریزدانه‌ای که امکان تجمیع و یا رسیدن به حدنصاب استفاده از ظرفیت‌های طبقات مازاد یعنی ۱۳۰ متر مربع وجود ندارد در قالب گروه چهارم امکان افزایش سطح اشغال احداث درب اضافه و همچنین احداث واحد‌های کمتر از حد مجاز فراهم‌شده است.


او گفت: پیشنهاد می‌شود شهروندان  برای بهره‌مندی از حداکثر ظرفیت‌های تشویقی مصوب نسبت به تجمیع اقدام کنند. همچنین ادارات شهرسازی و معماری مناطق و مدیریت بازافرینی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان این آمادگی را در خصوص ارائه مشاوره به شهروندان با هدف بازآفرینی شهری را اعلام می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر